Hej,
Nadam se da vam raspolozenje nije pokvareno tmurnim vremenom i da mozete odvojiti malo minuta. S obzirom da je kriza sa poslom a i posla je sve manje odlucio sam malo se prosiriti i na fotografiju. Do sada jedino za sto sam koristio fotoaparat je bilo za prikupljanje tekstura za poslove i projekte na kojima sam radio. Pokusavam ne biti jedan od onih ljudi "try hard", vec se prepustiti okolini i sceni i biljeziti kroz fotoaparat. Nemam iskustva jos sa portretima, a ni aktovima. Najvise me zanima makro fotografija, dok arhitektura me zbunjuje, ponekad je to dobro, a ponekad lose. Stavit cu par svojih slika pa bih vas zamolio da me uputite gdje grijesim i sto mogu i sto bih trebao poboljsati. Na sto da pazim i tako.
_hungry cancer_ by z5imic, on Flickr
_kung-fu cancer_ by z5imic, on Flickr
_lick my honey_ by z5imic, on Flickr
_infralife_ by z5imic, on Flickr
_u no see me_ by z5imic, on Flickr
_old town_ by z5imic, on Flickr
_ugly fly_ by z5imic, on Flickr
_working bee_ by z5imic, on Flickr
_old boat under the bridge_ by z5imic, on Flickr
_nasice castle_ by z5imic, on Flickr
_administrative building backside_ by z5imic, on Flickr
_waterfall_ by z5imic, on Flickr
_have a seat_ by z5imic, on Flickr
_driving horses_ by z5imic, on Flickr
_church_ by z5imic, on Flickr
_sailboat_ by z5imic, on Flickr
_croatian eagle_ by z5imic, on Flickr
_tractor_ by z5imic, on Flickr
Moj problem je sljedeci:
Nikad nisam dobio nikakvu kritiku na nista jer nakon poslanih primjeraka nitko se nikad nije javljao. Recimo znate da postoje udruge koje promicu amatere u fotografiji, ono gdje se svi skupa mi amateri mozemo nac sa svojim radovima i doci u kontakt sa profesionalcima, fotografima i sl. I onda uvijek mozete pitati sve sto vas zanima, druziti se itd. Uvjet je uvijek bio poslati 5 svojih najboljih fotki neovisno o kategoriji. Kad god bi doslo do toga, nakon sto posaljem, vise me nitko nikad ne kontaktira niti pita niti mi odgovori na upite, tako da uopce ne znam ni razlog zasto nisam prosao i sl. Pa ako u konstrukciji toga gdje vidite da grijesim, objasnite mi, jer bih volio poboljsati svoje fotke i cut kritike. Hvala vam.