Postovanje.Pre mesec dana sam od drugara pozajmio analogni fotoaparat(Canon t70),uradio par fotki,razvio negative,skenirao ih i zaljubio se na prvi pogled.U medjuvremenu sam citao sto vise pa tako saznao nesto i o fokusu,ekspoziciji,blendi...sad je dosao momenat da se rastajem od tog fotoaparata i zeleo bih da kupim svog prvog filmasa jer,po onome sto sam doznao,za kvalitet koji je ekvivalentan filmu u digitalnom svetu morao bih da prodam kola,vecina preporucuje da se u svet fotografije udje sa manuelnim analognim fotoaparatom itd.Stoga se obracam vama za pomoc.Sta bi ste mi preporucili da uzmem,gde i za koliko novca?Razmisljao sam da negde uzmem bas ovaj gore spomenuti Canon T70 jer mi se dopada sto ima potpuno manuelni rezim a opet moze da se prebaci u automatski,poseduje svetlomer,zgodan lcd ekran,rezimi rada su jednostavni,cak mi se svidja i buka koju proizvodi dok mota film...ali opet vas molim i za pomoc oko te dileme.No,da ne odugovlacim;hvala vam unapred na pomoci.
P.S.
Da li bi neko mogao da mi preporuci literaturu za pocetnike u fotografiji a da je na Srpskom?