|
|
| Contax IIIa | |
| | Autor | Poruka |
---|
gusar Gost
| Naslov: Contax IIIa 28/12/2010, 02:29 | |
| Nasledio sam od dede ovaj fotoaparat, i voleo bih da pochnem da ga koristim(mislim da aparat radi). Ali ne znam nishta o tome koji film i gde da kupim, gde mogu da izradim fotografije... Znam samo da bih voleo da mi analogna fotografija postane jedan lep hobi.
Svaki savet je dobrodoshao. |
| | | Dragan Moderator
Broj postova : 161 Na forumu od : 25.01.2010 Lokacija : groblje
| Naslov: Re: Contax IIIa 28/12/2010, 03:36 | |
| aparat je solidan. Vrlo solidan. Ako je u dobrom stanju, pravice jako korektne fotke. Uzmi jednu rolu, ispucaj, razvij, skeniraj i videces na cemu si.. Ne znam da li taj model ima svetlomer, a i da ima, slabo verovatno da radi. To je jedini problem koji ja imam sa takvim aparatima. Zbog toga mi i moja Lajka stoji u torbici i ne vadi se. | |
| | | gusar Gost
| Naslov: Re: Contax IIIa 28/12/2010, 04:30 | |
| Ima svetlomer, i moze da se shteluje. E sad dal je precizan to ne znam.
Koji film da kupim igde? Znam da u njega ide 135. A ne znam ni gde bih mogao da razvijem fotografije. |
| | | Dragan Moderator
Broj postova : 161 Na forumu od : 25.01.2010 Lokacija : groblje
| Naslov: Re: Contax IIIa 28/12/2010, 05:48 | |
| prva pomisao: zar ne ide unutra najobicnija 35 mm rolna?
druga pomisao: 135 film. Zar to nije upravo najobicniji fim?
Kupi u bilo kojoj foto radnji C41 film, razviju ti i skeniraju za recimo, 300 din. | |
| | | gusar Gost
| Naslov: Re: Contax IIIa 28/12/2010, 08:23 | |
| Hvala puno za sad. Posle ng cju videti da li radi. Ochekuj josh mnogo mnogo pitanja! |
| | | Strahinja FS član
Broj postova : 2 Na forumu od : 28.12.2010
| Naslov: Re: Contax IIIa 30/12/2010, 10:43 | |
| Ako ima neko iz Beograda ko je koristio ovaj fotoaparat, neka me kontaktira na strahinja@gmail.com | |
| | | davidof FS član
Broj postova : 4 Na forumu od : 20.01.2011 Godine : 62 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Contax IIIa 25/1/2011, 19:39 | |
| To je vec stari kolekcionarski primerak, koji ce MOZDA raditi neko vreme ,preporucujem ti da ga prodas za pristojne pare i uzmes nesto pouzdanij eili ga stavi u vitrinu objektiv je besprekoran ali telo ima metalnu vertikalnu zavesicu koja kad se pokvari niko ne popravljkao sa Kiev.4m.ne gubi vreme i kreaciju.govorim iz iskustva. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Contax IIIa | |
| |
| | | | Contax IIIa | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|