Ne bavim se dugo fotografijom i nisam bas neki znalac,ali ce komentari dobro doci.
Prva fotka mi nekako ne lezi. Kadar mi se ne svidja i mislim da je malo podeksponirana. Mozda da si otisao u stranu i spustio rakus,ili nesto slicno. Verujem da bi mi se vise svidela.
Druga je odlicna! Ima radnju, i mnogo govori. Eventualno da si i bubnjara samo malo vise uhvatio bila bi jos bolja.
Treca isto super. Nemam zamerku.
Cetvrta mi se isto mnogo svidja. Prijatna i fino kadrirana. Samo sto mislim da bi malo vise svetla dobro doslo.
Peta i sesta isto simpa. Boja je odlicno legla,malo da osvezi seriju..
Sedma je pored 2,4,10 i poslednje fotografije, najbolja. Mnoogo dobra.
Slika pod nezgodnim brojem, je ok. Ali mi se ne svidja zvucnik na desnoj strani koji barem meni, malo bode oci. Mozda si mogao da se pomeris levo pa da ti na obe strane budu od prilike iste velicine zvucnici. Tako bi mi se vise svidela fotka.
Deveta mi se ne svidja. Jeste da su boje predivne, ali mislim da si mogao da spustis kadar malo i da ti ovaj ledjima okrenut ne bude u prvom planu..
Desetka jedna od najboljih, s tim da mi ovi kablovi ne prijaju bas.. Klavijaturistina glava mi je nekako drugi plan od kako sam sliku celu pregledao i video glupe kablove. Trebaju i oni u kadru da budu,ali samo malo sitniji da su i bila bi desetka.
Jedanaeska je super,samo mi je malko tesan kadar. Ako si je kropovao,dodaj samo malo u sirini i to je to.
Dvanaesku sam zaboravio da stavim na spisak najboljih iz serije.
Samo sto je trebas staviti posle 13. slike,nekako mi 13. ne ulazi u seriju posle 12.
I 14... hmmm. Nisam bas strucan da ocenim ovakvu sliku, ali mislim da bi bila bolja da je okrenut ka levo pa da mu je lice osvetljeno. No opet da kazem. Ne znam da ocenim takvu fotografiju.
Eto,nadam se da komentari nisu pogresni i da sam ti barem malo pomogao.
Pozdrav