Ubuduće postavljaj fotke kao thumbnail-ove (male fotkice). Kažem ti ovo prijateljski jer nije svako voljan da klikće i da gleda fotke na nekom imagehosting sajtu (posebno na presporom imageshack-u).
Što se mog komentara tiče, fotke tu i tamo nisu loše, ali ništa što već nije 100x viđeno. Ako počinješ i ako te više zanima fotografija, svakako poseti sekcije ''Fotografske diskusije'' i ''Pomoć početnicima u fotografiji'' jer se mogu naći dobre i korisne stvari.
1. fotka - fokus je trebao biti na tim crvenim šoljicama. Ovako imaš jednu stvar u fokusu a ona beži oku. Nekad ta fora pali, ali u ovom slučaju ne.
2. fotka - lep prikaz mogućnosti aparata, ali ništa više do toga. Možda si mogao neku priču da joj smisliš, nešto sa zubima jer na to liči taj predmet (verovatno čaša).
3. fotka - ni tamo ni 'vamo. Smeta prvo stepen kompresije, preeeviše si je kompresovao, kao i podobra posterizacija (prelazi među različitom jačinom svetla - da tako kažem) koje se može videti na zidovima, te je tu i taj kabl koji smeta. Lepa ideja, ali nedovoljno razrađena.
Možda sam bio malo oštriji, ali ovako su i mene ''čeličili'', pa ja samo prenosim.
Samo fotkaj i fotkaj! Pročitaj u međuvremenu neke tekstove, pogledaj fotke drugih i videćeš šta se ljudima sviđa i kakve fotke treba da izgledaju.
Pozdrav i sve najbolje.